Co. σιδηρουργείων SEM, ΕΠΕ

 Ποιότητα · Υπηρεσία · Ικανοποίηση

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική ΣελίδαΣχετικά με εμάς

Ποιότητα

Πιστοποιήσεις
Κίνα  καλής ποιότητας  Συστήματα ικριώματα on sales Κίνα  καλής ποιότητας  Συστήματα ικριώματα on sales
Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση Dicolor. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Mr. Stephy

Επισκέφτηκα το εργοστάσιο τον Απρίλιο, το περιβάλλον του εργαστηρίου είναι πολύ καλό,

—— Mr. George

Είμαι Online Chat Now
SEM Metalworks Co., Ltd.
QC Προφίλ
QC / Τεχνική Υποστήριξη

 

Επαλήθευση πρώτης ύλης
Το σιδηρουργείο SEM θεωρεί την επαλήθευση πρώτης ύλης ως κρισιμότερο συστατικό του ποιοτικού ελέγχου. Στα SEM όλη η πρώτη ύλη απαιτείται για να έχει τα πιστοποιητικά μύλων. Το πιο σημαντικό τα αρχικά συστατικά εξετάζονται στα διεθνώς επικυρωμένα εργαστήρια.

 

 

Η δοκιμή ελέγχει το βαθμό πρώτης ύλης με τη δοκιμή των χημικών και σωματικών ιδιοτήτων της.
Ακολουθώντας εξοπλισμός από τη θερμότητα
Το σιδηρουργείο SEM ακολουθεί πολύ την πρώτη ύλη σε όλη τη διαδικασία παραγωγής για να ελέγξει το χωρισμό των διαφορετικών θερμοτήτων στην παραγωγή. Το τελικό προϊόν είναι μαρκαρισμένο με έναν αριθμό καταδίωξης που δείχνει το μήνα και το έτος παραγωγής. Ο αριθμός καταδίωξης ελέγχει επίσης τον αριθμό θερμότητας από τον οποίο το προϊόν έγινε.

Στην επιθεώρηση διαδικασίας
Στο σιδηρουργείο SEM κάθε διαδικασία παραγωγής έχει τον επιθεωρητή ποιοτικού ελέγχου της, ο οποίος είναι αρμόδιος για την ποιότητα του thatdepartment. Κάθε QC καθοδηγείται για να μην δώσει τα ποιοτικά ζητήματα στην επόμενη διαδικασία. Έχουν την εξουσία για να μην επιτρέψουν στην πλήρη παραγωγή για να αρχίσουν έως ότου έχουν ελέγξει ότι τα πρώτα μέρη ανταποκρίνονται στα πρότυπα και έχουν την εξουσία για να σταματήσουν την παραγωγή εάν ένα ποιοτικό ζήτημα εμφανίζεται.

Go/No πηγαίνετε μετρητές
Go/No πηγαίνετε μετρητές χρησιμοποιείται σε όλη τη διαδικασία παραγωγής για να ελέγξει τη συνεπή ποιότητα. Χρησιμεύουν επίσης ως ένα εργαλείο επιθεώρησης που επιτρέπει μια υψηλότερη συχνότητα της επιθεώρησης που γίνεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αυτό ασφαλίζει τη σταθερότητα ολόκληρης της παραγωγής.

Στο εσωτερικό εξεταστικές ικανότητες
Το σιδηρουργείο SEM έχει αναπτύξει καλά την ικανότητα να εκτελεσθεί να εξετάσει στο εσωτερικό. Επιτρέπει τους κρίσιμους παράγοντες της ποιότητας που εξετάζεται με συνέπεια. Αυτές οι δοκιμές περιλαμβάνουν την καύση και την εξομάλυνση της δοκιμής για να ελέγξουν την ποιότητα συγκόλλησης, δοκιμή φορτίων για να ελέγξουν την υλική δύναμη, να αλατίσουν τη δοκιμή ψεκασμού και να γαλβανίσουν τους μετρητές πάχους για να ελέγξουν την ποιότητα επιφάνειας, και την πυρκαγιά - δοκιμή καθυστερούντω.

Επιθεώρηση τρίτου
Εκτός από τα SEM στην επιθεώρηση διαδικασίας, μια επιθεώρηση τρίτου προσφέρεται επίσης για το τελικό προϊόν. Αυτή η ομάδα επιθεώρησης είναι ανεξάρτητη στην ποιοτική ομάδα του σιδηρουργείου SEM. Χρησιμεύουν ως μια δεύτερη σειρά της προστασίας να αποτρέψουν το ποιοτικό ζήτημα από την αναχώρηση του εργοστασίου. Τα SEM έχουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με SGS/TUV/Intertek στην Κίνα, το εργαστήριο πελαργών στις ΗΠΑ και το εργαστήριο CTE. στο UK.

Έλεγχος υπο--προμηθευτών
Το σιδηρουργείο SEM εκτελεί τους ποιοτικούς λογιστικούς ελέγχους στους υπο--προμηθευτές για να ελέγξει ότι ανταποκρίνονται στα ποιοτικά πρότυπα ανάγκης. Οι λογιστικοί έλεγχοι εκτελούνται επίσης στον υπάρχοντα προμηθευτή για να ελέγξουν ότι παραμένουν υποχωρητικοί με τα συμφωνηθε'ντα πρότυπα.

Εισερχόμενη επιθεώρηση
Ο εξοπλισμός που παραλαμβάνεται από τον εξωτερικό προμηθευτή επιθεωρείται πολύ. Μπορεί να γίνει αποδεκτό στην παραγωγή έως ότου έχει εντελώς το τμήμα ποιοτικού ελέγχου την επιθεώρηση αυτό και το ενέκρινε.

Ανάλυση πρωταρχικής αιτίας
Στο σιδηρουργείο SEM κάθε ποιοτικό ζήτημα που ανακαλύπτεται ερευνάται για την πρωταρχική αιτία του. Η ανάλυση των ποιοτικών ζητημάτων γίνεται χρησιμοποιώντας τις ασκήσεις όπως το κόκκαλο ψαριών. Όλα τα ποιοτικά ζητήματα καταγράφονται για έναν ακριβή απολογισμό. Η διορθωτική δράση θα γίνει για να εξετάσει την πρωταρχική αιτία.

QC ιστοχώρος
Το σιδηρουργείο SEM έχει έναν άριστο ιστοχώρο ποιοτικού ελέγχου. Τα ποιοτικά έγγραφα ενός πελάτη οργανώνονται στον ιστοχώρο και μπορούν να αναζητηθούν κατά την ημερομηνία διαταγής ή τον αριθμό PO. Επιπλέον, η καταδίωξη μπορεί να γίνει με την καταδίωξη του αριθμού. Με την είσοδο ενός αριθμού καταδίωξης προϊόντος, όλα τα ποιοτικά έγγραφα μπορούν να ανακτηθούν.

Πιστοποιήσεις

Πρότυπο:ISO9001

Αριθμός:0350719Q30110R0M

Ημερομηνία Έκδοσης:2019-09-19

Ημερομηνία λήξης:2022-09-18

Πεδίο εφαρμογής / Range:Design, Production and Sale of Metalworks(Metal Scaffolding)

Που εκδίδονται από:XINGYUAN CERTIFICATION CENTRE CO., LTD.(XQCC)

Πρότυπο:BV

Ημερομηνία Έκδοσης:2019-03-29

Ημερομηνία λήξης:2022-03-28

Πρότυπο:CE

Αριθμός:M.2016.201.N1408

Ημερομηνία Έκδοσης:2017-06-14

Ημερομηνία λήξης:2022-06-13

Πεδίο εφαρμογής / Range:Suspended Platform; Low Voltage Directive 2014/35/EU; Machinery Directive 2006/42/EC;

Που εκδίδονται από:UDEM International Certifiation Auditing Training Centre Industry and Trade Co., Ltd.

Πρότυπο:EN74

Πρότυπο:TUV

Ημερομηνία Έκδοσης:2019-03-18

Πρότυπο:TUV

Ημερομηνία Έκδοσης:2019-07-26

Πρότυπο:Welder welding certificate

Ημερομηνία λήξης:2017-06-06

Πρότυπο:Welder welding certificate 2

Ημερομηνία λήξης:2017-06-06

SEM Metalworks Co., Ltd.

Τηλ.::86-755-26435578

Φαξ:86-755-26643547

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Hawk

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Προβολή περισσότερα για μας :  Σχετικά με εμάς   Γύρος εργοστασίων
Copyright © 2011 - 2019 semmetalworks.com. All rights reserved.
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean